Hartjes wafelijzer Cloer basic

 47,95

Een hartvormige wafelmaker met regelbare thermostaat van het robuuste merk Cloer. Met anti aanbaklaag en snoeropwikkelsysteem. Met dit basic wafelijzer bak je voor vrienden en familie de lekkerste hartvormige wafels.

Categorie:

Beschrijving

Een hartjes wafelmaker kan natuurlijk iedereen gebruiken! Met dit basic wafelijzer bak je voor vrienden en familie de lekkerste hartvormige wafels. Dit hartvormige wafelijzer is makkelijk in gebruik en onderhoud, geen lastige knoppen of instellingen dus. In witte of zwarte behuizing.

Hartjes wafelmaker

Net iets meer kwaliteit dan het Tristar budget hartjes wafelijzer en daardoor ook net iets duurder. Ook dit apparaat bakt 5 hartjes wafels maar het verschil zit hem dus in de kwaliteit. Je maakt hem erg makkelijk schoon en dat is één van de grote voordelen van deze hartjes wafelmaker. Wil je de allerbeste hartjeswafels? Ga dan voor het deluxe hartjeswafelijzer.

Hartjes wafels met slagroom?

Hartjes wafels doen het natuurlijk altijd goed bij de vrouwen en als je ze serveert met aardbeien en een beetje slagroom is haar dag niet meer stuk te krijgen. Je kan low fat bakken en door de anti aanbaklaag geen gezeur meer met aangebakken wafels.

Schoon maken en opruimen

Als je nu kijkt naar hoe je dit wafelijzer kunt schoonmaken en opruimen, ook daar scoort deze wafelmaker een dikke voldoende op. Dankzij de verzonken scharnieren kun je er makkelijk een doekje doorheen halen en voila, het apparaat is weer als nieuw. Daarna berg je het snoer makkelijk op via het snoeropbergsysteem van plug depot. Makkelijk zat!

Goede wafelmaker voor een degelijke prijs

Eigenlijk is dit wafelijzer voor zijn prijs gewoon erg degelijk apparaat. Niet te duur en hij maakt gewoon kwalitatief goede wafels, en dat is natuurlijk wat we willen! Hartvormige wafels uit deze wafelmaker doen het daarom altijd goed bij vrienden, familie en eigenlijk iedereen die langs komt.

Dat is nog niet alles…je krijgt een cadeautje van ons! Bij aankoop van je wafelijzer bij Wafelijzer Winkel:

gezonde-wafels-cadeautje-wafelijzer

Extra informatie

Gewicht 1,4 kg
Afmetingen 22 × 20 × 10 cm
Verbruik

930 W

Aantal wafels

5

Regelbare thermostaat

Ja

Anti aanbaklaag

Ja

Indicatielampje

Ja

Anti slipvoetjes

Nee

Snoeropwikkelsysteem

Ja

Behuizing

Hittebestendig

Garantie

2 jaar