Wafelijzer vier vierkante wafels budget

 37,95

De echte topscoorder onder de budget wafelijzers, want hij heeft als enige een regelbare thermostaat en indicatielampjes. Dit roestvrijstalen zilverkleurige wafelijzer van Bestron maakt per bakronde vier vierkante wafels!

Categorie:

Beschrijving

Dit roestvrijstalen zilverkleurige vierkant wafelijzer van Bestron maakt heerlijke wafels die om te smullen zijn! Geen overbodige knoppen en lastige instellingen, maar wel de temperatuur zelf instellen.  Middels de handvaten die altijd koel blijven verbrand je je vingers niet. Ook super handig, de indicatielampjes geven aan wanneer je wafelijzer op temperatuur is, en wanneer de wafels gereed zijn.

4 vierkante wafels per sessie

Met dit budget wafelijzer maak je met speels gemak 4 wafels per keer. Lekker snel dus een stapel wafels op tafel toveren! Beslag er in, eventjes wachten en voila, overheerlijke wafels. Misschien serveren met wat slagroom en stroop en binnen een mum van tijd staan je wafels op tafel.

Gemakkelijke bediening

Misschien een van de grootste voordelen van dit wafelijzer is dat iedereen hem kan gebruiken. Er is vrijwel geen gebruiksaanwijzing nodig. Je krijgt het apparaat thuis geleverd, steekt het in het stopcontact en binnen een aantal minuten zijn de wafels klaar. Zo makkelijk is het. Dit budget wafelijzer van Bestron staat dan ook bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Je bent geen vermogen kwijt en maakt erg gemakkelijk heerlijke wafels! De antislipvoetjes houden hem daarnaast lekker op zijn plaats tijdens het bakken van de wafels.

 

Extra informatie

Gewicht 1,59 kg
Afmetingen 23 × 13 × 24 cm
Verbruik

1100 W

Aantal wafels

4

Regelbare thermostaat

Ja

Antiaanbaklaag

Ja

Indicatielampje

Ja

Antislipvoetjes

Ja

Snoeropwikkelsysteem

Ja

Behuizing

RVS behuizing

Garantie

2 jaar