Wafelijzer Tristar vierkant budget

 32,95

De koning onder de budget wafelijzers, want hij heeft als enige een regelbare thermostaat. Dit roestvrijstalen zilverkleurige wafelijzer van Tristar maakt per bakronde twee rechthoekige wafels!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Dames en heren, jongens en meisjes. Hij is er. De koning onder de budget wafelijzers. Dit roestvrijstalen zilverkleurige wafelijzer van Tristar maakt heerlijke wafels die om te smullen zijn! Geen overbodige knoppen en lastige instellingen, maar wel zelf instellen hoe licht of donker je jouw wafels wilt. Het lampje geeft aan wanneer je wafels klaar zijn.

2 rechthoekige wafels per sessie

Met dit budget wafelijzer maak je met speels gemak 2 wafels per keer. Beslag er in, eventjes wachten en voila, overheerlijke wafels. Misschien serveren met wat slagroom en stroop en binnen een mum van tijd zet je wafels op tafel.

Gemakkelijke bediening

Mischien een van de grootste voordelen van dit wafelijzer is dat iedereen hem kan gebruiken. Er is vrijwel geen gebruiksaanwijzing nodig. Je krijgt het apparaat thuis geleverd, steekt het in het stopcontact en binnen een aantal minuten zijn de wafels klaar. Zo makkelijk is het. Dit budget wafelijzer van Tristar staat dan ook bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Je bent geen vermogen kwijt en maakt erg gemakkelijk heerlijke wafels!

Budget wafelijzer?

Waarom is dit Tristar wafelijzer dan een budget wafelijzer? Omdat dit wafelijzer ten overstaan van duurdere wafelijzers met regelbare thermostaat een beetje compact is. Dat heeft ook voordelen, bij het opbergen neemt dit wafelijzer niet veel ruimte in. Het apparaat is niet veel groter dan de twee wafels die het bakt en het is dus gemakkelijk op te bergen in de kast, zowel horizontaal als verticaal.

Dat is nog niet alles…je krijgt een cadeautje van ons! Bij aankoop van je wafelijzer bij Wafelijzer Winkel:

gezonde-wafels-cadeautje-wafelijzer

Extra informatie

Gewicht 1,59 kg
Afmetingen 23 × 13 × 24 cm
Verbruik

1000 W

Aantal wafels

2

Regelbare thermostaat

Ja

Antiaanbaklaag

Ja

Indicatielampje

Ja

Antislipvoetjes

Ja

Snoeropwikkelsysteem

Ja

Behuizing

RVS behuizing

Garantie

2 jaar