Domo wafelijzer rechthoekig Deluxe

 77,95

Je bent op zoek naar een erg compleet wafelijzer met alles er op en er aan? Zoek niet verder, dit wafelijzer is uniek met zijn timerfunctie. Met dit rechthoekige wafelijzer bak je 2 heerlijke wafels per keer, en snel dankzij het vermogen van 1400 Watt.

Categorie:

Beschrijving

Compleet wafelijzer

Dit wafelijzer van Domo is een behoorlijk compleet wafelijzer. Zodra je de specificaties bekijkt op het tabje hierboven zul je zien dat er overal ‘Ja’ staat. Dat zie je niet veel, bijna elk wafelijzer mist wel iets, maar dit wafelijzer niet. Dit rechthoekig wafelijzer bakt snel 2 wafels per keer met zijn hoge vermogen van 1400 Watt. Dit wafelijzer is uniek met zijn timerfunctie, en verder heeft hij een regelbare thermostaat, geavanceerde anti-aanbak laag, indicatielampjes voor aan/uit en klaar voor gebruik, en anti slipvoetjes. Deze wafelmaker heeft het allemaal.

Wafelijzer om zelf de temperatuur in te stellen

De traditionele Belgische wafels, het 4×7 formaat bak je op de temperatuur die je zelf wenst. Met de rechterknop stel je namelijk in wat jouw gewenste temperatuur is. Je kiest uit de opties low, middle of max. Wil je ondertussen terwijl je wafels bakken even iets anders doen, zet dan eenvoudig de timer aan met de linkerknop. Echt handig.

 

Dat is nog niet alles…je krijgt een cadeautje van ons! Bij aankoop van je wafelijzer bij Wafelijzer Winkel:

gezonde-wafels-cadeautje-wafelijzer

Gratis verzending

Dit product heeft omdat het boven de prijsklasse van 60 euro zit een gratis verzending. Dit betekent dat de prijs die je hierboven ziet de uiteindelijke prijs is. Vink bij het afrekenen gratis verzenden aan. Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief voor rechthoekige wafels? Dan kunnen we de basic rechthoekige wafelmaker of de budget wafelmaker voor rechthoekige wafels aanraden.

Extra informatie

Gewicht 2,7 kg
Afmetingen 24 × 9 × 22 cm
Verbruik

1400 W

Aantal wafels

2

Regelbare thermostaat

Ja

Anti aanbaklaag

Ja geavanceerd

Indicatielampje

Ja

Anti slipvoetjes

Ja

Behuizing

metallic zilveren afwerking

Garantie

2 jaar