Cloer wafelijzer rechthoekig Deluxe

 77,95

Je bent op zoek naar een supercompleet wafelijzer met alles er op en er aan? Zoek niet verder. Met dit rechthoekige wafelijzer bak je 2 heerlijke wafels per keer.

Categorie:

Beschrijving

Compleet wafelijzer

Dit wafelijzer van Cloer is een behoorlijk compleet wafelijzer. Zodra je de specificaties bekijkt op het tabje hierboven zul je zien dat er bijna overal ‘Ja’ staat. Dat zie je niet veel, bijna elk wafelijzer mist wel iets, maar dit wafelijzer niet. Dit rechthoekig wafelijzer bakt 2 wafels per keer. Ben je op zoek naar een wafelijzer met regelbare thermostaat, antiaanbak laag, indicatielampje, anti slipvoetjes en snoeropwikkelsysteem? Deze wafelmaker heeft het allemaal.

Wafelmaker met roestvrijstalen behuizing

Dit rechthoekig wafelijzer heeft dus een roestvrijstalen behuizing. Geen plastic goedkoop aanvoelend wafelijzer maar een echt kwaliteit wafelijzer voor de beste overheerlijke wafels. Om de voordelen verder op te sommen: dit rechthoekig wafelijzer is erg snel en is erg gemakkelijk om in te stellen en om te bedienen. Op de display zitten verder 2 indicatielampjes die aangeven hoe ver de wafels er mee zijn. Dit product wordt geleverd in een zwarte / zilver kleurige uitvoering.

Dat is nog niet alles…je krijgt een cadeautje van ons! Bij aankoop van je wafelijzer bij Wafelijzer Winkel:

gezonde-wafels-cadeautje-wafelijzer

Gratis verzending

Dit product heeft omdat het boven de prijsklasse van 60 euro zit een gratis verzending. Dit betekent dat de prijs die je hierboven ziet de uiteindelijke prijs is. Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief voor rechthoekige wafels? Dan kunnen we de basic rechthoekige wafelmaker of de budget wafelmaker voor rechthoekige wafels aanraden.

Extra informatie

Gewicht 2,7 kg
Afmetingen 24 × 9 × 22 cm
Verbruik

930 W

Aantal wafels

2

Regelbare thermostaat

Ja

Anti aanbaklaag

Ja

Indicatielampje

Ja

Anti slipvoetjes

Ja

Snoeropwikkelsysteem

Ja

Behuizing

Roestvrij staal

Garantie

2 jaar