Professioneel wafelijzer voor originele Brusselse wafels Domo

 124,95

Met dit ronddraaiende wafelijzer bak je de perfecte Brusselse wafels. Het gaat volledig automatisch: je stelt de baktijd in, de knapperigheid en drukt op start. Het geluidssignaal geeft aan wanneer je wafels klaar zijn om van te smullen.

Uitverkocht

Beschrijving

Draaien voor de lekkerste wafels

De Domo Do9043w is een professioneel wafelijzer voor consumenten. En het heeft een erg stoer bakproces. Je zet namelijk het wafelijzer aan via de aan/uitknop en het powerlampje begint te branden. Vervolgens geeft het indicatielampje aan wanneer het wafelijzer klaar is om te bakken. Je voegt het beslag toe, sluit het wafelijzer en drukt op start. Ennnnn….het wafelijzer begint te draaien! Dit ziet er natuurlijk niet alleen heel stoer en professioneel uit, het heeft ook nog een nuttige functie. Doordat dit professioneel wafelijzer voor consumenten ronddraait, worden de Brusselse wafels gelijkmatig bruin aan alle zijden.

Supersnel genieten van echte Brusselse wafels

Ook is het bakproces super snel klaar en kun jij snel genieten van overheerlijke wafels. Dit komt door het krachtige vermogen van 1400 Watt. Je kunt de baktijden instellen van 1,5 minuut tot 4 minuten. Samen met de selectie voor de knapperigheid van de wafel, die je instelt via het knopje ‘crisp’, bepaalt de baktijd dit hoe je wafel eruit komt: knapperig en goudbruin of zacht deegachtig en licht gebakken? Jij hebt de controle. Jij bent de wafelchef! Het eindsignaal geeft aan wanneer de baktijd verstreken is en je Brusselse wafels klaar zijn.

Robuust uiterlijk, timer en hoogwaardige anti-aanbaklaag

Naast dat het wafelijzer ronddraait om zo de perfecte wafels voor jou te bakken, ziet dit wafelijzer er ook erg professioneel uit vinden wij. Hij is robuust en uitgerust in roestvrij staal. De handgreep met vergrendeling zorgt ervoor dat het wafelijzer dicht blijft, terwijl hij ronddraait. Daarnaast is de Domo Do9043w voorzien van antislipvoetjes, zodat hij netjes op zijn plaats blijft staan, ook op gladde ondergronden. De bakplaten zijn voorzien van een hoogwaardige anti-aanbaklaag en hebben een reliëf van 2,6 centimeter. Dit betekent dat je wafels tot 2,6 centimeter dik kunt maken en dat ze niet blijven plakken. De ingebouwde timer, waarmee je het bakproces kun regelen volgens jouw wensen, maakt dit wafelijzer een topper!

Schoonmaken

Het schoonmaken van het draaiende wafelijzer is relatief eenvoudig. Deegresten worden opgevangen op het schaaltje onder het draaiende gedeelte van het wafelijzer. Helaas kunnen de platen niet uitgenomen worden om af te wassen (dit kan wel bij het Fri-Fri wafelijzer), maar de hoogwaardige anti-aanbaklaag voorkomt geplak.
Kortom, een heel robuust wafelijzer die volledig automatisch en naar jouw wensen en instellingen gelijkmatig gebruinde Brusselse wafels bakt. Eet smakelijk!

Dat is nog niet alles…je krijgt een cadeautje van ons! Bij aankoop van je wafelijzer bij Wafelijzer Winkel:

gezonde-wafels-cadeautje-wafelijzer

Extra informatie

VERBRUIK

1400 W

AANTAL WAFELS

2

REGELBARE THERMOSTAAT

Ja

ANTI AANBAKLAAG

Ja

INDICATIELAMPJE

Ja

ANTISLIPVOETJES

Ja

SNOEROPWIKKELSYSTEEM

BEHUIZING

Roestvrij Staal

GARANTIE

2 Jaar

afmetingen

24 x 24 x 53 cm