Hartlollie wafelijzer Bestron basic

 32,95

Ooit eerder hartlollie wafels gehad? Met dit hartvormige wafelijzer maak jij de beste hartlollie wafels. Wafels op een stokje. Om te smullen!

Categorie:

Beschrijving

Je krijgt een cadeautje van ons! Bij aankoop van je wafelijzer bij Wafelijzer Winkel:

gezonde-wafels-cadeautje-wafelijzer

Hartlollie wafels

Ok, met dit wafelijzer maak je dus hartlollies. Wij hadden hiervoor nog nooit van hartlollie vormige wafels gehoord maar we hebben ze getest en ze zijn overheerlijk. Wafels op een lollie zijn natuurlijk perfect voor een (kinder) feestje. Zodra kinderen hartvormige wafels op een lollie eten, kun je als chef niet meer stuk. Met dit hartjeswafelijzer zit je dus wel goed.

Compleet wafelijzer

Dit wafelijzer is eigenlijk best compleet. Het heeft een makkelijk opbergsysteem, een anti aanbaklaag en antislipvoetjes. Het heeft een indicatie lampje en een gereedlampje dus je wafels komen er dan ook perfect uit. Verder maak je met dit wafelijzer 4 wafels per keer, lekker snel dus! Naast dat is dit hartjeswafelijzer ook nog het goedkoopste wafelijzer uit het basic assortiment dus que prijs zit je goed! De wafelmaker heeft ook nog eens 5 jaar garantie bij onze leverancier dus als het apparaat kapot gaat zijn er geen problemen.

Overige hartjes wafelijzers

Je vind het idee van hartjes wafels fantastisch, maar je eet ze liever niet op een stokje? Dat kan ook natuurlijk. In dat geval hebben we het budget hartjeswafelijzer, de basic hartjeswafelmaker en de deluxe hartjes wafelmaker voor je. Hiermee kun jij (als je dan echt niet van wafel lollies houdt) ook nog hartjeswafels maken.

Extra informatie

Gewicht 3,2 kg
Afmetingen 15 × 32 × 35 cm
Verbruik

1400W

Aantal wafels

4

Regelbare thermostaat

Nee

Antiaanbaklaag

Ja

Indicatielampje

Ja + gereedlampje

Anti slipvoetjes

Ja

Snoeropwikkelsysteem

Ja

Behuizing

Kunststof

Garantie

5 jaar