Dubbele wafels hartjeswafelijzer van Cloer Deluxe

 87,95

Dit deluxe hartjeswafelijzer van Cloer maakt maar liefst twee hartjeswafels per bakronde en ook nog eens super snel! Je stelt zelf de temperatuur in op één van de vijf standen.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Van dit deluxe hartjeswafelijzer van Cloer kun je zeker zeggen dat hij een groot hart heeft. Met een bakoppervlakte van 16,5 cm voor iedere wafel is ie topscoorder onder de wafelijzers. En niet alleen zijn grote bakoppervlakte maakt hem bijzonder: hij zorgt met heel zijn hart dat jij na iedere bakronde kunt genieten van maar liefst twee hartvormige wafels. Als dat geen liefde is…

Hartige wafels

Hij weet als geen ander dat een goed hart goud waard is. Met de schuifregelaar bepaal je zelf hoe jouw hartvormige wafels eruit komen. Wil je een lekkere knapperige goed gebruind hart of kies jij voor een wat lichtere wafel? De Cloer 1329 maakt het mogelijk om te doen wat je hart je ingeeft.

Gebruiksvriendelijk wafelijzer

Naast een hart van goud wil het oog ook wat. Daarom is dit deluxe hartjeswafelijzer uitgevoerd in een mooie matte roestvrij stalen behuizing. Met zwarte accenten. Hij is zeer gebruiksvriendelijk vormgegeven, geen overbodige of verwarrende elementen. Je kiest voor één van de vijf bruiningsstanden en het indicatielampje geeft aan wanneer hij er klaar voor is. Ook je figuur draagt de Cloer 1329 een warm hart toe. Dankzij zijn anti aanbaklaag kun je vetarm bakken en vaak genieten van een hartje zonder zorg. Hmmmm! Ik ben verkocht.

Eenvoudig reinigen

Nog een laatste puntje bij deze kanjer: het hartvormige wafelijzer heeft een verzonken scharnier, waardoor je hem makkelijk kun reinigen nadat hartstikke hard hebt genoten van zijn heerlijke wafels. En het allerlaatste wat hij je nog je hart wil drukken: hij is ruimtebesparend op te bergen. Je kunt hem verticaal opbergen en ook zijn snoer blijft niet slingeren dankzij het snoeropbergsysteem met stekker depot. Een wafelijzer naar mijn hart.

Dat is nog niet alles…je krijgt een cadeautje van ons! Bij aankoop van je wafelijzer bij Wafelijzer Winkel:

gezonde-wafels-cadeautje-wafelijzer

Is deze wafelmaker net boven je budget? Je kan altijd voor het basic hartjeswafelijzer en voor het budget hartjes wafelijzer gaan. Deze wafelijzers hebben geven je per bakronde één hartvormige wafel.

Extra informatie

afmetingen

34 x 24,5 x 8 cm

Verbruik

1200

aantal wafels

2

Regelbare thermostaat

Ja

Antiaanbaklaag

Ja

Indicatielampje

Ja

ANTISLIPVOETJES

Nee

SNOEROPWIKKELSYSTEEM

Ja

BEHUIZING

Mat RVS met zwarte accenten

GARANTIE

2 jaar