Dubbel Hartjes Wafelijzer Basic

 55,95

Tromgeroffel, onze nieuwste aanwinst. Maak 2x zo snel hartjeswafels met dit dubbele hartjes wafelijzer van Tristar. Uniek wafelijzer met fraai roestvrijstalen design voor een fijne introductieprijs. Om te smullen!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

 

Dubbel hartjes wafelijzer

Tromgeroffel: onze nieuwste aanwinst bij Wafelijzer Winkel, en we zijn er trots op. Dit dubbele wafelijzer van Tristar met fraaie roestvrijstalen afwerking is een must have als je in toptempo hartvormige wafels wilt bakken. Hij is uitgevoerd in de kleurcombinatie zwart met zilver.

Voor een basic wafelijzer heeft hij lekker veel vermogen (1200Watt). En dankzij zijn dubbele bakplaat, groeit je wafelvoorraad 2x zo hard. Een uniek wafelijzer voor deze prijs. Dit wafelijzer heeft wafelplaten met een anti-aanbaklaag en is voorzien van een geïntegreerd cool touch handvat.

Lekker variëren: 2 ronde wafels of 10 hartjeswafels

Je kunt ervoor kiezen om de wafels per twee te serveren, in de ronde vorm. Maar het is ook heel makkelijk om de wafels los te snijden en in mini hartjes te serveren. Kies je voor de laatste optie, dan bak je 10 hartvormige wafeltjes per bakronde. Ideaal. Het bakoppervlakte van deze hartendief is 17,6 cm x 34,1 cm. Ga je liever voor grotere dubbele hartvormige wafels? Dan is de dubbele hartjesmaker deluxe iets voor jou.

Super compleet wafelijzer

De thermostaatknop is zeer gebruiksvriendelijk. Het stuurt de regelbare thermostaat aan en daardoor kun je zelf de bruiningsgraad instellen. Daarnaast is het wafelijzer voorzien van twee powerindicatielampjes, groen en rood. Zo weet je precies wanneer je wafels klaar zijn.

De ingezonken scharnieren zorgen ervoor dat je het wafelijzer makkelijk kunt schoonmaken. Dit kan gewoon met een vochtige doek (zie ook dit artikel voor het schoonmaken van je wafelijzer in 3 minuten)

Opbergen wordt super eenvoudig. Naast de normale horizontale opbergstand, geeft deze topper ook de mogelijkheid om verticaal op te bergen. De anti-slipvoetjes zorgen ervoor dat het wafelijzer goed op zijn plaats blijft tijdens het bakken van de wafels.

En nog een extra cadeautje: het e-receptenboekje Healthy Wafels. Scroll nu naar boven en klik op ‘toevoegen aan winkelmand’ en je krijgt deze extra er automatisch bij.

gezonde-wafels-cadeautje-wafelijzer

Extra informatie

Gewicht 3,2 kg
Afmetingen 15 × 32 × 35 cm
Verbruik

1200W

Aantal wafels

10

Regelbare thermostaat

Ja

Antiaanbaklaag

Ja

Indicatielampje

Ja, 2 powerindicatielampjes

Anti slipvoetjes

Ja

Opbergen

Horizontaal en verticaal

Behuizing

RVS behuizing

Garantie

2 jaar