Wafelijzer voor hartvormige wafels

 34,95

Verras je vriendin met hartjes wafels op zondag morgen met dit budget hartjeswafelijzer.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Heren, verras je vriendin met dit hartjeswafelijzer van Tristar. Dit wafelijzer is perfect voor de vrouwen (of romantische mannen) onder ons. De wafels die je met dit wafelijzer kan maken zijn namelijk romantische hartjes! Iedere vrouw smelt gelijk wanneer je haar verrast met versgemaakte wafels in hartvorm.

Perfecte bruining

Dit hartjeswafelijzer beschikt over een thermostaat zodat de wafels elke keer de perfecte bruining krijgen. Om het af te maken zit er ook een antiaanbak laag zodat u de wafels met speels gemak uit het wafelijzer kunt halen. Met dit wafelijzer kun je hartjeslollies maken, als je houten lolliestokjes toevoegt tijdens het bakken. Dit zou perfect werken voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Het geheel is afgemaakt in zwarte behuizing. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs dus!

5 hartjes wafels per keer

Het mooie is dat je er dan ook niet al te lang op hoeft te wachten. Dit hartjeswafelijzer levert namelijk 5 heerlijke wafels per keer af. Wij zien het al helemaal voor ons! Zondagmorgen, je vriendin ligt nog te slapen en jij bent al uit bed gegaan om overheerlijke wafels te maken in de keuken. Wanneer je haar vervolgens wakker maakt met hartjeswafels met slagroom erop zit je gebakken!

Geen geknoei achteraf

Omdat dit wafelijzer een antiaanbaklaag heeft kun je achteraf alles makkelijk schoonmaken. Dus geen geknoei, met dit hartjeswafelijzer gaat dat allemaal erg makkelijk. Hij blijft ook stevig staan dankzij de antislipvoetjes die onder het wafelijzer zitten gemonteerd. Dit hartjeswafelijzer heeft een bakplaat van 20cm doorsnee. Prima op te bergen dus!

Dat is nog niet alles…je krijgt een cadeautje van ons! Bij aankoop van je wafelijzer bij Wafelijzer Winkel:

gezonde-wafels-cadeautje-wafelijzer

Het beste wafelijzer?

Wil je dus echt eens scoren bij je vriendin of vrouw, of ben je zelf een vrouw die simpelweg van heerlijke wafels houdt? Dan is dit hartjeswafelijzer de perfecte keuze voor jou! Overheerlijke hartjes wafels doen het namelijk altijd goed! Wil je misschien voor nét iets luxere wafels? Dan hebben we ook het basic hartvormige wafelijzer. Voor de ultieme hartjeswafels moet je voor het deluxe wafelijzer gaan.

Extra informatie

Verbruik

700 Watt

Aantal wafels

5

Regelbare thermostaat

Ja

Anti-aanbaklaag

Ja

Indicatielampje

Ja

Anti-slipvoetjes

Ja

Snoeropslagsysteem

Ja

Behuizing

Zwart en Roestvrijstaal

Garantie

2 jaar