Gezonde wafels Receptenboek

 4,95

Ben je op zoek naar recepten voor gezonde wafels? Wil je verrassende variaties maken op de traditionele Brusselse wafels? Dan is dit digitale receptenboek voor gezonde wafels een aanrader voor jou! Je kunt direct aan de slag: boekje downloaden, bekijken, wafels bakken en smullen!

Gezonde wafels: 11 verrassende recepten

In het digitale receptenboek ‘Healthy wafels’ vind je 11 verrassende recepten voor gezonde wafels. Die net even bewuster zijn dan de traditionele Brusselse wafels. Wil je eens een ander ontbijt dan brood? Misschien worden de speltwafels uit het receptenboekje wel jouw nieuwe favoriete ontbijt! Of ben je op zoek naar een lekker tussendoortje? Het recept voor happy havermout wafels is topscoorder.

Gezonde wafels

Gezonde wafels niet lekker? Met deze 11 wafel recepten bewijzen we het tegendeel! Veel wafels bevatten bijvoorbeeld dankzij het ingrediënt havermout een fijne hoeveelheid voedingsvezels. En dat hoeft helemaal niet gezond te smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Chocoladewafels Vegan Style?

Wafelrecepten E-book

Deze fijne wafel recepten kun je super snel uitproberen. Je hoeft niet te wachten tot de postbode ze komt bezorgen, want we hebben de recepten namelijk gepubliceerd in een E-book. Dat betekent dat je de wafel recepten kunt bekijken op je computer, laptop, tablet of telefoon.

Na je betaling zie je de bestelling gegevens. Je klikt op ‘download Healthy Wafels Receptenboekje’ om je receptenboek direct te ontvangen. Kun je het niet vinden? Stuur ons dan een mailtje en we helpen je graag verder, op naar healthy wafels.

Wat voor lekkers kun je verwachten?

Dit receptenboek staat vol met gezonde variaties op traditionele wafels. Als je van noten houdt, is het recept Powerwafels met noten iets voor jou! De Bongiorno Banana Wafels zijn een fijne start van je dag. Met de Super snelle speltwafels tover je snel een gezonde en lekkere traktatie tevoorschijn. Binnen 10 minuutjes. Ook de wafels met Griekse yoghurt zijn goedgekeurd door ons eigen testteam. We hebben ook enthousiaste fans voor de Feestelijke Vanille Wafels en de Happy Havermout Wafels. Nieuwsgierig geworden naar de rest? Bestel nu met een klik op de knop ‘in winkelmand’ hieronder.

Healthy wafels, bring it on!