Ik heb een wafelijzer. Wat nu?

Dus je hebt onlangs in een opwelling een wafelijzer gekocht? Fantastisch! Vanaf nu kun je heerlijke wafels maken. Hier op wafelijzer winkel hebben we al veel wafel recepten en tips voor je om te beginnen. We krijgen echter soms de vraag binnen wat er nog meer kan worden gemaakt op een wafelijzer? Het antwoord is: heel veel!

Eieren, Brownies, Quesadillas, biscuits of omeletten? Geen probleem

En dit is nog maar het begin. Ook wij gebruiken ons wafelijzer niet alleen meer voor wafels, we maken er tegenwoordig heel veel verschillende dingen klaar mee. Er zijn zoveel soorten wafels te maken met je wafelijzer, zo veel wafel recepten die je kunt uit proberen. Voor ons zijn eieren toch écht een aanrader. Plakjes banaan of appel meebakken, wel hele dunne, daar worden ze lekker warm en zacht van.

Of chocoladeschraapsel, je hebt van die standaard chocodrups die je in de winkel kan kopen, maar wij halen gewoon een reep pure chocola over de kaasrasp. En hebben jullie al eens chocolade brownies met je wafelijzer gemaakt? Dit vinden wij écht een aanrader.

Wat kun je niet met je wafelijzer?

Onderstaand filmpje kwamen we tegen en het illustreert prachtig wat je allemaal met je wafelijzer kunt doen. Het is toch jammer dat bij veel mensen het wafelijzer lange tijd in de kast staat, terwijl je het wafelijzer een apparaat is dat je bijna dagelijks kan gebruiken! Kortom: technisch gezien hebben we te maken met een gewoon wafelijzer maar het handige apparaat kan eigenlijk zo veel meer.