Wil je eens een keer variatie in je ontbijt? Of je dochter verrassen met wafels als ontbijt? Maar toch niet té lang besteden aan het maken ervan? Dit is hét recept voor ontbijt wafels. Die snel klaar zijn, wij maakten ze in minder dan 15 minuten, inclusief het bakken in het wafelijzer.

 

Het toffe aan dit recept voor ontbijt wafels is dat het je een energieboost geeft.

De Bongiorno Banana Wafels zijn, zoals je misschien al verwacht met deze naam, gemaakt met banaan. Bananen staan bekend om de energieboost die ze geven, dankzij hun natuurlijke suikers. Je hebt dus gelijk een portie fruit binnen met deze wafels. En lekker en gezond!

 

Grappig weetje: dit recept voor wafels als ontbijt…

is ook erg handig als je je even wat minder voelt op zondagochtend. Door uhm…overduidelijke redenen (zoals een hele gezellige zaterdagavond ;)). Het blijkt namelijk dat bananen helpen tegen katers, dankzij het gehalte kalium en vitamine B6. Daarmee heeft ons testteam deze bananenwafels gebombardeerd tot het ideale katerontbijt. Of je nu snel weer fit wilt zijn na een gezellige avond of gewoon een snel en lekker ontbijt wilt, wij zijn fan van de Bongiorno Banana Wafels.

 

Het recept om ontbijt wafels te maken:

Tijd: < 15 minuten | Aantal ontbijt wafels: 2 | Aantal ingrediënten: 4 

  • 1 (rijpe) banaan
  • kaneel naar smaak
  • het hele recept voor deze ontbijt wafels lezen en maken? Bekijk ons Healthy Wafels Receptenboek. In het digitale receptenboek vind je naast de Bongiorno Banana Wafels 10 andere verrassende recepten voor gezonde wafels (wat dacht je van Chocolade Wafels Vegan Style). Je kunt direct aan de slag, want binnen 5 minuten ontvang je het receptenboek.

 

gezonde wafels receptenboekje