In dit overzicht vind je onze meest populaire wafelrecepten, zodat je direct kunt kiezen wat voor een wafel je vandaag bakt.

 

Ga je bijvoorbeeld voor een snel en makkelijk wafelrecept?

Dan zijn deze recepten ideaal. Allemaal super snel, de eerste echt traditioneel, de andere twee met een healthy twist.

 

 

  • #2: Super snelle speltwafels. Met dit recept tover je binnen 10 minuten speltwafels op tafel. De wafels zijn gemaakt met spelt, dat is volgens het Voedingscentrum rijk aan vezels. En dat hoeft helemaal niet gezond te smaken! Extra lekker met een topping van zelfgemaakte aardbeienjam.

 

  • #3: Ontbijt Wafels. Deze Bongiorno Banana Wafels geven je een fijne energieboost, daarom houden wij ervan om ze als ontbijt te eten. Ook fijn dat je ze snel maakt, binnen 15 minuten is je ontbijt klaar voor jou met dit snelle wafel recept.

recept-ontbijt-wafels-maken

 

Origineelste wafels:

Houd je van variatie, afwisseling en nieuwe dingen maken en proeven? Dan zijn deze recepten echt even de moeite waard om te checken.

 

  • #1: Wafel sushi rolletjes. Okay, we zijn gek op wafels, maar sushi staat ook heel hoog op ons lijstje. Dit is met stipt het meest originele wafelrecept! Heel erg leuk ook als snackje of tijdens een high tea of hapjesbuffet.

 

 

  • #2: Wafels met kip. Dit is een hele leuk combinatie van hartig en zoet, ideaal voor een high tea als je het in kleine stukjes snijdt, of allemaal voor jezelf tijdens de lunch.

 

Healthy wafels:

Ben je op zoek naar gezonde variaties van de traditionele Brusselse wafels?

  • #1: Bekijk dan ons Healthy Wafels Receptenboek. In het digitale receptenboek vind je 11 verrassende recepten voor gezonde wafels (wat dacht je van Chocolade Wafels Vegan Style). Je kunt direct aan de slag, want binnen 5 minuten ontvang je het receptenboek.

 

gezonde wafels receptenboekje