Speltwafels zijn de nieuwe trend!

Speltwafels, hmmm. We bakten ze laatst en dat was een erg goed idee. Een fijne afwisseling van ‘normale’ wafels. Ze geven een verzadigd gevoel. Producten met spelt zijn helemaal hip de laatste tijd. En dat komt omdat spelt bekend staat als gezond.

Spelt is een oergraan uit de bronstijd en wordt langzaam weer steeds populairder! Niet gek, want spelt bevat belangrijke bouwstoffen. Spelt is rijk aan vezels, en volgens het Voedingscentrum helpt vezelrijk eten je om op gewicht te blijven. En dat hoeft helemaal niet ‘gezond’ te smaken. Deze speltwafels zijn een gezonde en vooral lekkere traktatie.

 

Wat heb je nodig voor 2 tot 3 speltwafels?

Slechts 5 ingrediënten. En het fijne van deze speltwafels is dat ze erg snel klaar zijn. Daarom is het ook erg makkelijk als ontbijt. Wij maakten ze in ongeveer 10 minuutjes. Als je een blender hebt is het helemaal fijn, want dan gooi je gewoon alle ingrediënten in de blender. Mixen maar, beslag klaar en bakken maar. De speltwafels zijn warm lekker, maar ik vond ze het lekkerst nadat ze 5 minuutjes waren afgekoeld op een rooster. Daar worden ze iets knapperiger van.

 

Speltwafels: wat heb je nodig?

  • 3 eetlepels speltmeel
  • het hele recept voor deze speltwafels lezen en maken? Ontvang ons Healthy Wafels Receptenboek.

Om het hele recept voor de smakelijke speltwafels te krijgen (binnen 5 minuten), plus de andere verrassende wafelrecepten (waaronder Chocolade Wafels Vegan Style en Bongiorno Banana Wafels), vul je hieronder je details in:

Wafel Recepten Boek 4.95

Ben je op zoek naar recepten voor gezonde wafels? Wil je verrassende variaties maken op de traditionele Brusselse wafels?

Veilig betalen en bezorgen

 

 

★★★★★

“Vooral de Chocolade Wafels Vegan Style en Bongiorno Banana Wafels vond ik super lekker en maak ik vaak. Dankjewel voor de recepten!”

Marja Janssen
over het Wafel Recepten Boek
Healthy Wafels

Gezonde wafels – Receptenboek

In het digitale receptenboek ‘Healthy wafels’ vind je 11 verrassende recepten voor gezonde wafels. Je kunt direct aan de slag, want binnen 5 minuten ontvang je het receptenboek.

Gezonde wafels – Receptenboek

In het digitale receptenboek ‘Healthy wafels’ vind je 11 verrassende recepten voor gezonde wafels. Je kunt direct aan de slag, want binnen 5 minuten ontvang je het.

Factuurgegevens

Nederland

Je bestelling

Product Subtotaal
Gezonde wafels Receptenboek  × 1  4,95
Subtotaal  4,95
Totaal  4,95
  • Selecteer je bank

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.

Binnen 5 minuten heb je het receptenboek ontvangen, dus je kunt direct aan de slag.

Veilig betalen via Ideal.